وقتی صحبت از ایتالیا میشود، اولین چیزی که به ذهنمان میرسد، تصاویر اشتها برانگیز پیتزاهای پر از پنیر و انواع و اقسام پاستاهای طعمدار است.
غذای ایتالیاییها معمولا مفصل است. به ندرت خواهید دید که یک ایتالیایی برای وعدهی ناهار ساندویچ بخورد. به علاوه، ایتالیاییها دوست دارند غذا را با صبر و حوصله بخورند و از طعم آن لذت ببرند.
در شمال ایتالیا اکثر غذاها با گوشت و محصولات دریایی تهیه میشوند، در حالی که در جنوب ایتالیا گوجهفرنگی یکی از مواد تشکیلدهندهی اصلی اکثر غذاها است.
هر ایتالیایی در سال تقریبا ۲۸ کیلو پاستا مصرف میکند. ریشهی اصلی پیتزا به ناپل ایتالیا باز میگردد. پیتزا تنهای غذایی نیست که زمان سفر به ایتالیا باید آنرا تجربه کنید. پیشنهاد میشود غذاهایی که در ادامه ذکر می شوند را نیز برای یک بار هم شده امتحان کنید.
سالاد کاپریس با سس پستو، سالاد سیب زمینی و هشت پا، پاستا کربنارا، لازانیا، راویولی، پیتزای مارگاریتا، ریزوتو قارچ، آرانچینی و .
درباره این سایت